Starity

Demi Lovato kiállt kishúga mellett

2014. szeptember 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 12 éves Madison Lee-t tegnap este kikezdték az online trollkodók, amit nővére, Demi Lovato nem hagyott szó nélkül.

hirdetés
Demi Lovato kiállt kishúga mellett

Demi Lovato egy rövid, ám annál lényegretörőbb üzenetet hagyott az online utálkozók számára: ha bántod a húgom, akkor velem kell számolnod. Az énekesnő Twitter-profilján keresztül üzent azoknak a trollkodóknak, akik úgy gondolták, hogy a 12 éves testvérének gerincferdüléses betegségén „remek” ötlet viccelődni, mondván, még arra sem képes, hogy rendesen lefeküdjön.

„Akik azt mondják, hogy 'nyugodjak' le.. Ezek a bántalmazók vezetik öngyilkosságba az embereket. Én tudom kezelni ezt a sz*rságot, de NE csesszetek ki az én kishúgommal” – csiripelte az igencsak dühös Lovato, majd így folytotta: „A béke és szeretet mellett vagyok MINDADDIG, amíg nem kezdtek ki egy 12 ÉVEST, aki az ég világon semmit nem ártott nektek. Elszomorító, hogy az a rengeteg anti-bántalmazásos kampány ellenére is az emberek tovább folytatják ezt a viselkedést. @Maddielovesyou1 GYÖNYÖRŰ vagy és te vagy az életem legértékesebb kis angyala. Mindig meg foglak védeni! SZERETLEK!”

Hogy jobb kedvre derítsék és kimutassák támogatásukat a fiatal Maddie felé, a Really Don't Care énekesnőjének rajongói rögtön világtrendet csináltak a #MADISONISBEAUTIFUL és #FeelBetterMaddie kifejezésekből a közösségi oldalakon, melyet maga Demi indított el egy Twitteren közzétett bejegyzéssel.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Lovatónak meg kellett védenie szeretett húgát, aki hat éven keresztül Eva Longoria kislányát alakította a Született feleségekben. 2010-ben testsúlya miatt szedték szét az akkor még csupán 8 éves kislányt.

Az X-Faktor egykori mentora bármit megtenne családjáért és barátaiért, ám Madisonra különösen érzékeny, mert őt tartja élete legfontosabb személyének, akit mindennél jobban szeret. A nagy korkülönbség ellenére a két lány minden szabadidejét együtt tölti, és Maddie egy-egy turné alatt is rengetegszer meglátogatja nővérét, aki olyankor előszeretettel hívja fel maga mellé a színpadra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek