Starity

Bella Thorne szakított a párjával

2014. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne és barátja, Tristan Klier közel három év együttlét után véget vetettek kapcsolatuknak – Bella a Twitteren erősítette meg a hírt.

hirdetés
Bella Thorne szakított a párjával

Minden jónak vége lesz egyszer – a napokban derült ki, hogy a 16 éves Disney-sztár szakított kedvesével, Tristan Klierrel, akivel több mint két évig egy párt alkottak.

„Legyen szó akár utazásokról különböző országokba vagy egy csodálatos tengerparti házba, te mindent megtettél. Tudom, nem becsültelek meg mindig, de tudd, a világot és még többet jelentett számomra, és nem is élvezhettem volna jobban. Sosem fogom elfelejteni, a szívem mélyéből köszönöm” – posztolta az Instagramra egy Bellával közös kép mellé Tristan.

Pár nappal később Bella Thorne rajongóival beszélgetett a Twitteren, mikor egy lány megkérdezte tőle, együtt van-e Tristannel, vagy sem. Amellett, hogy megerősítette a szakításukat, azt írta, következő kapcsolatától őszinteséget vár el – vajon Tristantól ezt nem kapta meg?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek