Starity

Alaszkában lazított a Three Days Grace

2014. szeptember 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai csapat gőzerővel dolgozik legújabb, jövő év elejére ígért stúdióalbumán, ám a feszített tempó mellett a srácoknak némi kikapcsolódásra is jutott idejük.

hirdetés
Alaszkában lazított a Three Days Grace

Az immár Matt Walst-vezette Three Days Grace jelenleg is gőzerővel dolgozik a jövő év elejére várható ötödik stúdióalbumán, melyről legutóbb júliusban azt nyilatkozta a frontember, hogy 75%-ban készen van. A munkálatok mellett azonban a kanadai négyesnek némi pihenésre is jut ideje, így a srácok a nyarat egy alaszkai kiruccanással zárták, melyről a Facebookon számoltak be egy kép kíséretében.

„Szabadnap Alaszkában. Kaptunk egy fantasztikus lehetőséget, hogy helikopterrel a Knik gleccserhez utazzunk és felfedezzük azt. A legkevesebb, ami elmondható róla az, hogy csodálatos. Köszönet jár a haverunknak, Jeffnek és a Discovery csatornának mindenért! Még több kép és videó hamarosan!” – írták a srácok közösségi oldalukon keresztül, ám arra egyelőre még nem derült fény, hogy miben mesterkedik a zenekar a Discoveryvel karöltve.

A pihenés mellett Matt, Brad, Neil és Barry némi kellemetlenséget is bevállalt a szórakozás és a jótékonykodás kedvéért, ugyanis e mesés, hófödte tájat választották az Ice Bucket Challege elfogadásának helyszínéül. A mínuszfokok ellenére a srácok és a Discovery stábja a legnagyobb örömmel és jókedvvel hajtotta végre a jeges vizes feladatot, melyhez saját maguk vágtak jeget egy csákány segítségével – és természetesen a kampány eredeti céljáról, az adakozásról sem feledkeztek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek