Starity

Gyermekei rajzai díszítették Jolie esküvői ruháját

2014. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie és Brad Pitt betekintést nyújtanak augusztus 23-ai titkos esküvőjükbe!

hirdetés
Gyermekei rajzai díszítették Jolie esküvői ruháját

Kilenc közösen eltöltött év után augusztusban egybekelt a sztárpár, az esküvőn mindössze 20 fő vett részt. Néhány nappal a titkos szertartást követően a People magazinnak köszönhetően betekintést nyertünk abba, hogyan is festett Angelina Jolie a nagy napon

A színésznő még korábban elárulta, hogy a legnagyobb szerepet a gyerekei kapják az esküvőn: „Meg fogjuk beszélni a gyerekekkel, hogy ők miként képzelik el..., bizonyos szempontból ők lesznek az esküvőszervezőink. Tehát vagy Disney lesz, vagy paintballozni fogunk.”

A szervezésben valóban részt vettek a gyerekek, hiszen a menyasszony szaténból készült Versace-ruhájának és a fátylának különlegességét a gyerekek rajzai adták. A Versace-mester szabója, Luigi Massi több tucatnyi designt tervezett a ruhához, míg végül kiválasztották a legjobbat. Angelina szerint Luigi olyan, mintha a családjához tartozna, így el sem tudta volna képzelni, hogy más varrja meg ezt a különleges ruhát.

Brad a szekrényéből választott egy öltönyt, nyakkendőjét pedig egyik fiától kapta, ugyanis ő elfelejtette a sajátját magával vinni. Zahara ruháját a család barátja, Adama Kebe tervezte, míg a fiúk fekete öltönyt viseltek. Shiloh fekete rövidnadrágot és cilindert húzott, Vivienne pedig egy aranyos fehér ruhácskát vett fel. Robert Procop – aki a pár eljegyzési gyűrűjét is tervezte – alkotta meg az esküvői karikagyűrűket.

A pár a People magazinnak adott interjújában elmondta, hogy fontos volt számukra, hogy a nagy nap nyugodtan és boldogságban, vidám hangulatban teljen. „Ez egy nagyon különleges nap volt, amit megoszthattunk a gyerekekkel, és egy nagyon boldog esemény a családunknak.”




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek