Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, melyik hamarosan megjelenő albumból kaptunk újabb ízelítőt, kinek a dalát dolgozta fel Anthony Vincent vagy melyik csapat hirdetett játékot rajongóinak? Katt!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Elkészült a legújabb Marilyn Manson-album

A sokkrocker nemrégiben nyilvánosságra hozta a Twitteren keresztül, miszerint legújabb nagylemeze kiadásra készen áll. A zenész legutóbbi stúdióalbuma 2012-ben Born Villain néven látott napvilágot, az azóta eltelt két évben pedig a lemez népszerűsítése mellett Manson részt vállalt Avril Lavigne Bad Girl című szerzeményében is, valamint színészi karrierjének építésén fáradozott, így többek között láthattuk a Kívülállók, a Kaliforgia, a Gyilkos hajszák sorozatokban is, jelenleg pedig a Sons Of Anarchyban alakítja Ron Tully karakterét.

„Még több csonkítás a SOA-ban. És...az új lemez készen áll a landolásra. Öveket becsatolni” – csiripelte a 45 éves zenész.

*

Újabb ízelítővel szolgált a Black Veil Brides

Alig több, mint hét hét maradt csupán a legújabb Black Veil Brides-album megjelenéséig, így a csapat a tegnapi napon újabb videót osztott meg már amúgy is tűkön ülő rajongóival, melyben Bob Rock producer mellett Ashley Purdy basszusgitáros is szót ejtett a munkálatokról, valamint a videóban több ízben is felcsendülnek az október 28-án napvilágot látó korong szerzeményeinek részletei.

*

Véget ért a Papa Roach turnéja

Néhány nappal ezelőtt ért véget a kaiforniai négyes nyári turnéja, melynek keretein belül augusztus 20-án hazánkban is megfordult a csapat. A több hónapos utazás és fellépéssorozat után a Jacoby Shaddix-vezette zenekar végre otthon nyújtóztatja ki megfáradt tagjait, hogy októberben ismét útra keljenek, ám hiába jönnek újra Európába, ezúttal Magyarország kimarad a repertoárból.

„Újra az Egyesült Államokban! Biztonságosan földet érve áldottnak és hálásnak érzem magam azért, hogy itthon lehetek! A turné fantasztikus volt. Köszönet jár minden rajongónak, aki eljött megnézni minket és kimutatni a szeretetét. Éreztem” – írta Jacoby közösségi oldalain egy kép kíséretében, majd a napokban két képet is közzétett fiairól, mintegy biztosítva minket arról, hogy élvezi az otthonlét örömeit.


Fotók: Facebook/Jacoby Shaddix

*

Anthony Vincent ezúttal a Linkin Park slágerét dolgozta fel

A Ten Second Songs név alatt futó Anthony Vincent legutóbb a Linkin Park Hybrid Theoryjának legnépszerűbb slágerét, a 2001-ben kimásolt In The Endet dolgozta fel húsz különböző stílusban. Anthony elsőként Katy Perry Dark Horse című dalának feldolgozásával rukkolt elő néhány hónappal korábban, melyet máris több, mint tízmillióan tekintettek meg eddig és várhatóan a legújabb feldolgozás sikere sem várat sokat magára, melyet maga a Linkin Park is büszkén népszerűsít a közösségi oldalakon keresztül.

„Szeretném megköszönni a rajongóimnak az utóbbi néhány hónapban irántam tanusított türelmet. Ez a videó nagyon különleges, mivel ez az első közös munkám a zenekarral, akit olyan sokat kértetek, nem beszélve arról, hogy ez egy klasszikus dal a gyerekkoromból. Biztosak lehettek abban, hogy itt leszek a közelben a végsőkig” – írta Anthony a néhány órával korábban közétett videóhoz.

*

Játékot hirdetett az A Day To Remember

A floridai csapat néhány nappal ezelőtt tette közzé először azt a felhívást, miszerint bárki részese lehet a Parks and Devastation névre keresztelt turnéjuknak, melyhez a rajongóknak nem kell mást tennie, mint egy selfie-t küldenie magukról és barátaikról az ADTRSelfies@gmail.com e-mail címre. Játékra fel!

*

Courtney Love nem meztelenkedik többé

Az énekesnő nemrégiben Melbourne-ben adott koncertet, mely a közönség elmondása szerint Courtney legjobb előadásai közé tartozik. A szőkeség ezúttal igen jó formájában volt, ugyanis még rajongói kérdéseire is válaszolgatott. Amikor valaki bekiabálta a topless szót, az énekesnő megrázta a fejét.

„Ötven vagyok, ennek vége van” - mondta, ám mint később kiderült, a bekiabáló csupán azt kérte tőle, hogy beszéljen hozzájuk (Talk to us!), melyet Courtney félrehallott. Vajon tényleg ennyire eljárt fölötte az idő?

*

Stúdióban a Crown The Empire

A texasi hattagú formáció legújabb, The Resistance: Rise Of The Runaways címre keresztelt stúdiólemeze július 22-én került az üzletek polcaira a Rise Records gondozásában, ám ez sem állíthatta meg az Andrew Velasquez és David Escamilla-vezette csapatot abban, hogy újra stúdióba vonuljanak. A srácok néhány órával korábban a Facebookon hozták nyilvánosságra, miszerint újra a stúdióban vannak és valami különlegességgel készülnek.

„A mai napon a stúdióban csinálunk valami különlegeset nektek” – olvasható a bejegyzés egy kép kíséretében.

*

Taylor Momsen a 60-as évek zenéjére esküszik

A The Pretty Reckless rebellis énekesnője, a Gossip Girlben is szerepelt Taylor Momsen nemrégiben egy interjú keretein belül bevallotta, hogy nem szívesen hallgat modern zenét, sokkal inkább a 60-as évek nagyágyúira esküszik: a Beatlesre, a Led Zeppelinre vagy épp a Pink Floydra. A 21 éves szépség azt is nyilvánosságra hozta, miszerint az első dal, melyet valaha hallott és amibe első hallás után beleszeretett a Beatles Strawberry Fields című nótája volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek