Starity

Táncoslábú gárdista szórakoztatja a turistákat Londonban

2014. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Andy Richards egy érdekes, nem mindennapi dolgot kapott kameravégre Londonban: megtalálta a legjófejebb gárdistát - ráadásul pont a királynő rezidenciája előtt!

hirdetés
Táncoslábú gárdista szórakoztatja a turistákat Londonban

Mind hallottunk már arról, hogy a brit gárdistákat kizökkenteni pozíciójukból tulajdonképpen képtelenség. Már csak azért is, mivel eleve meg van tiltva számukra, hogy bármit reagáljanak az őket szórakoztatni próbáló vicces kedvű turistáknak – vagy bárki másnak. Sőt, mozgásuk is szabályozva van, tulajdonképpen csak menetelésre, tisztelgésre és vigyázban állásra van jogosultságuk.

Ehhez képest Andy Richards olyat látott, amit nagy valószínűséggel még senki, vagy legalábbis nem sokan: a Buckingham Palota előtt szolgálatban lévő medvebőrkucsmás (napjainkban már inkább műszőrből készült) gárdista táncra perdült!

Az őr valószínűleg ráunt az egyhangúságra, amit a munkája nyújt, így úgy döntött, szórakoztatja magát. Ezúttal nem twerk, sajnáljuk, ő csupán egy táncoló gárdista, aki előtt mi tisztelgünk és kívánjuk neki a legjobbakat, hogy találjon magának egy kevésbé unalmas állást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek