Starity

Maradhatnak Jennifer Lawrence meztelen képei a neten

2014. szeptember 03. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába harcol keményen napok óta a sztár a kiszivárgott képei ellen, egy pornóoldal nem hajlandó levenni a képeket.

hirdetés
Maradhatnak Jennifer Lawrence meztelen képei a neten

Jennifer Lawrence az elsők között ismerte el, hogy a vasárnap este közzétett kompromittáló képeken valóban ő szerepel. Ügyvédje már akkor felhívta a figyelmet arra, hogy a jog összes eszközével harcolni fognak azokkal szemben, akik a képeket megosztják, illetve közzéteszik.

Úgy tűnik, mégsem lesz olyan egyszerű az összes pikáns képet eltüntetni. A TMZ úgy tudja, egy pornóoldal elutasította a képek levételére vonatkozó kérlemet azon fotók esetében, amik nem szelfik. Arra hivatkoznak, hogy ezeket a képeket nem Jennifer Lawrence készítette, így nem is ő rendelkezik a képek szerzői jogaival, sokkal inkább a fotó készítője, még akkor is, ha azok a színésznő saját telefonjával lettek lőve.

Így az erősen 18-as karikás képek jelenleg is fent vannak a pornóoldalon, az üzemeltető kizárólag akkor hajlandó eltüntetni a képeket, ha bizonyítani tudják, hogy valóban Jennifer Lawrence rendelkezik a nem-szelfi fotók jogaival, vagy ha a fotó készítője ad be erre vonatkozó kérelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek