Starity

Bunyóztak az angol X Factorban

2010. szeptember 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angliai X Factorban egy páros csúnya botrányt rendezett a műsorban, keményen kiosztotta a mentorokat és a fújjoló közönséget, amire ők eléggé begerjedtek.

hirdetés
Bunyóztak az angol X Factorban

Lisa Parker (17) és a legjobb barátnője, Abbey Johnston (18) egy kis botrányt rendezett le pár perc erejéig a színpadon. A lányok már akkor, amikor a színpadra, elnyerték a közönség és a mentorok ellenszenvét. Egyszerűenazt kiabálták, hogy „Pofa be!”, amire mindenki megdöbbent, és a közönség erősen lefújjolta őket. Szégyenében elfutott a színpadról Lisa, majd később visszatértek, hogy kezdjék az éneklést.

Úgy, mint a bemutatkozásuk, az éneklés is pocsékra sikerült. Amikor elénekelték a választott dalt,  a zsűri rögtön kritikázni kezdte őket, amit elég dühösen és idegesen fogadtak. Amikor Natalia Imbruglia, az egyik zsűritag elmondta, hogy nincs hangjuk, visszaszóltak neki, hogyTe meg ki vagy?”. Aztán rögtön jött a másik dolog: Louis Walsh híres zenei producert „lenagypapizták”, amit ő meglepetéssel fogadott.

Amikor már Lisa nem bírta idegekkel, behúzott egyet Abbey-nek, és sietősen távozott; utána Abbey; s elmenetelük közben még az X Factor alapítójának, Simon Cowellnek be is mutattak; majd a színfalak mögött kifakadtak.

Azt nem tudni, hogy ezután is barátnők lesznek-e, de ez a húzásuk elég merész és szégyenletes volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek