Starity

A Marvel az iskolai bántalmazások ellen küzd

2014. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc szuperhőseink a bántalmazottak segítségére sietnek idén októberben!

hirdetés
A Marvel az iskolai bántalmazások ellen küzd

A Marvel Entertainment tegnapelőtt bejelentette, hogy a STOMP Out Bullying segítségével csatlakoznak egy, az iskolai cikizések ellen irányuló programhoz októberben, hogy felhívják a figyelmet a bántalmazottakra. A STOMP Out Bullying egy olyan vezető nemzeti szervezet az Egyesült Államokban, mely az internetes és többek közt iskolai bántalmazások áldozatain óhajt segíteni.

A Marvel speciális borítókkal népszerűsíti az anti-bullying hónapot, a világ legnépszerűbb szuperhősei, Amerika kapitány, a Hulk, Gamora, Rocket és Groot, valamint Star-Lord is összefognak és a bajba jutottak segítségére sietnek.

Mivel a Marvel történetei a jó és gonosz harcáról szólnak, Axel Alonso, a Marvel Comics főszerkesztője elárulta, büszkén csatlakoznak a STOMP-hoz, remélik, a rajongók is komolyan veszik ezt a roppant fontos témát, és segítenek a fiataloknak, ahol csak tudnak.

Az októberben megjelenő Rocket Raccoon #4, a Guardians of the Galaxy #20, az Avengers #36, az Inhuman #7, a Hulk #7, a Captain America #25 és a Legendary Star-Lord #4 mind speciális borítókat kaptak.





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek