Starity

Snookinak megkérték a kezét

2010. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeff Miranda úgy tűnik, Mr. Nicole Polizzivá akar válni. A Jersey Shore-sztár és az iraki háborús veterán közötti románc annyira mély, hogy Jeff komoly lépésre szánta el magát. Természetesen a Steppin' Out címlapján.

hirdetés
Snookinak megkérték a kezét

A Steppin' Out magazin 2010. szeptember 10-ei címlapján Jeff Miranda ezzel a főcímmel szerepel: „Hozzám jössz feleséül?”

A kérdés természetesen barátnőjéhez, a vidám, alacsony lányhoz, a Snookiként ismert Nicole Polizzihoz szól.

„Azt akarom, hogy örökre együtt legyünk. – mondta a férfi – Láttam, mi a gyermekvállalás. Fel akarom tenni neki a nagy kérdést. Ha összeházasodnánk, mi lennénk a legjobb szülők a világon. Annyira kedves, és mindig magát adja. Nagyszerű anya lesz.”

Snookit megdöbbentette a címlapon tett javaslat (vagy a hét elején megjelent riportok a neten), de Jeff nem aggódik, hogy a lány esetleg nemet mond.

„Ha túlteszi magát a sokkon, azt hiszem, igent fog mondani. Tényleg. Sőt, biztos vagyok benne, hogy így lesz. Szeretem, és vele akarok lenni. Soha nem törném össze a szívét. Ő egy nagyszerű lány. Ha az emberek együtt látnak minket, tudják, hogy a mennyben járunk. Sokan azt hiszik, csak kihasználom a hírnevét. De ez hülyeség!”

A boríton tett javaslat után miért gondolna bárki erre?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek