Starity

Doróval fog duettezni Liv Kristine

2014. szeptember 06. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben fog debütálni a Leaves' Eyes énekesnőjének legújabb szólólemeze, amelyen Doro Pesch is közreműködik.

hirdetés
Doróval fog duettezni Liv Kristine
Fotó: Facebook/Liv Kristine

Alig néhány hónapja számoltunk be arról, miszerint a német-norvég Leaves' Eyes zenekar frontasszonya, Liv Kristine új szólólemezén dolgozik, nemrégiben viszont már azt is megtudtuk, hogy a Vervain elnevezésű lemez októberben fog debütálni és már az albumborítót is megtekinthettük.

Liv a múlt hónapban már közzé is tett közösségi-oldalán néhány helyszínt, ahol biztosan fel fognak csendülni legújabb szerzeményei, valamint azt is elárulta, hogy Kari Rueslåtten és Anneke van Giersbergen énekesnőkkel egy kisebb turnéra is indul, amely októbertől egészen decemberig fog tartani.

A mai napon került nyilvánosságra, hogy a jelenleg is a Mastersound stúdióban dolgozó énekesnőhöz ma csatlakozott a német Doro Pesch is – aki az egyik legnagyobb legendának számít a rock és a metal műfajokban – hangja pedig a Stronghold of Angels című dalban fog felcsendülni.

„Kedves testvérek és nővérek a Metalban. Jó hírem van a számotokra! Több mint büszkén jelenthetem be, hogy Doro Pesch rögzítette a vokálját a Mastersound Studioban a Stronghold of Angels duettünkben, amely a következő albumomon, a Vervainen fog megjelenni! Ez a metal himnusz valóban különleges a számomra és Doro egyedi hangja egy kivételes érzelmi szintet ad neki. Köszönöm, Doro, a látogatást, sőt, a nagy éjszakai beszélgetéseket is. Szeretettel, Liv.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek