Starity

Ismét hazánkban forgat Robert Pattinson

2014. szeptember 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat-filmekkel elhíresült Robert Pattinson novemberben ismét hazánkba látogat legújabb filmjének, a The Childhood of a Leadernek a forgatása miatt.

hirdetés
Ismét hazánkban forgat Robert Pattinson
Fotó: Vanity Fair

A 28 éves színész novemberben ismét tiszteletét teszi Magyarországon, ugyanis éppen Budapestet választották a The Childhood of a Leader című jövő évre várható drámafilm forgatási helyszínéül, melyben Robert játssza a főszerepet Tim Roth és Bérénice Bejo oldalán.

Érdekesség, hogy Bérénice a szereplőgárdához való csatlakozásáról nemrégiben hullott le a lepel, mivel eredetileg Juliette Binoche alakította volna a szerepet, de a színésznő ütemezéssel kapcsolatos konfliktusokra hivatkozva visszalépett a szereptől.

A forgatókönyvet Brady Corbet és Mona Fastvold írta, valamint a rendezői is székben is Brady foglal helyet. Maga a történet az első világháború idején játszódik és egy politikai irányító felemelkedését mutatja be a gyerekkortól kezdve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek