Starity

Bukás lenne a Lie a Little Better?

2014. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy rajongói a napokban aggódni kezdtek kedvencükért, hiszen a legújabb hírek szerint az énekesnő is csalódott, amiért második kislemeze nem a várt sikert hozta.

hirdetés
Bukás lenne a Lie a Little Better?
Fotó: Sasha Eisenman

A Pretty Little Liars sztárjának, Lucy Hale-nek már több mint egy hónapja debütált a YouTube-n a Lie a Little Better című dalához készült videoklipje, ennek ellenére mégis igen alacsony a nézettsége: mindössze 1,1 millióan voltak kíváncsiak rá eddig, ami elkeseríti a rajongókat a sok-sok rekorddöntő sláger mellett.

De valójában tényleg rossz arány lenne? Ugyanis Lucy előző klipje, a You Sound Good To Me már 8 hónapja debütált, és ez idő alatt 8,2 millióan nézték meg, ami, ha úgy vesszük havi 1 millió, így talán ugyanazt a szintet hozza a második kislemez is.

Azonban a Road Between albumnak sem egetrengető az eladási száma. Nem értik a rajongók, hogy ez miért lehet, hiszen remek dalok szerepelnek a lemezen, sőt, Lucy nem is névtelenül jelent meg a palettán, hiszen több millióan rajonganak a Pretty Little Liarsben való feltűnése óta Miss Hale-ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek