Starity

Szabó Zsófi lehet Istenes Bence párja

2014. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég igazolt át Szabó Zsófi az RTL Klubhoz, máris azon gondolkoznak, hogyan oldják meg, hogy a színésznő legyen az After X műsorvezetőnője.

hirdetés
Szabó Zsófi lehet Istenes Bence párja

Mivel Csobot Adél állítólag felmondott az RTL-nél, a szerkesztőknek keríteniük kell valakit Istenes Bence mellé az X-Faktor háttérműsorának, az After X-nek a vezetéséhez. Természetesen ki másra is esne a választás, ha nem a nemrég átigazolt Szabó Zsófira? A bökkenő csak az, hogy Zsófi október 18-án, a műsor első adásának napján még lehet, hogy a dzsungelben lesz új kollégáinak társaságában, hiszen elvállalta a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityshowt.

Bár eddig úgy volt, hogy Istenes Bence egyedül fogja vinni az X-Faktort, nemrégiben mégis Szabó Zsófival próbált a díszletben, hogy kiderüljön, hogyan mutatnak egymás mellett.

A Bors informátorai úgy tudják, Szabó Gyula lánya élete legnehezebb szerepére készül, hiszen ha műsorvezető lesz, meg kell bírkóznia az élő adással is, mivel ott természetesen nem mondhat fel betanult szöveget. Zsófi ezelőtt még csak egyszer próbálhatta ki műsorvezetői tudását, mikor még a TV2 Aktív műsorának egy keddi adását megkapta.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elárulta, hogy a színésznő kap majd műsorvezetői munkákat, ám azt nem erősítette meg, hogy a nézők az After X-ben láthatják-e a későbbiekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek