Starity

Tragédia miatt hagyta ott a Morning Showt Balázs

2014. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pénteki Morning Show ugyanúgy kezdődött a Class FM-en, ahogy szokott, ám körülbelül a műsor kezdete után negyed órával Sebestyén Balázs nagyon rossz hírt kapott, így otthagyta a műsort.

hirdetés
Tragédia miatt hagyta ott a Morning Showt Balázs

A héten rengeteg kritikát kaptak a Morning Show házigazdái, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri, mivel a gólyatáborban megerőszakolt lány történetén viccelődtek. Így – bár a műsorvezetők és a Class FM vezetősége is bocsánatot kértek – több civil szervezet is tüntetést szervezett a rádió épülete elé.

Már éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, és kezdett minden a normális kerékvágásba rendeződni péntekre, mikor Balázs a műsor elején, körülbelül negyed órával a kezdés után hirtelen eltűnt. Sem Balázs, sem a felesége, sem pedig az ottmaradt két műsorvezető nem szerette volna elárulni, pontosan melyik családtagot gyászolják.

Másfél óráig volt itt Balázs, aztán szólt, hogy mi történt, majd elment – ennyit volt hajlandó nyilatkozni Rákóczi Feri az üggyel kapcsolatban.

A műsorvezető sajtósa, Farkas Franciska a következőt osztotta meg az érdeklődőkkel: „Sajnálatos haláleset történt Sebestyén Balázs családjában, ennél többet azonban az ő kérésére nem mondhatok. A család nyugalma érdekében türelmet és megértést kér, szeretné magánügyként kezelni a történteket, így egyelőre nem kíván nyilatkozni a témával kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek