Starity

Nagymamáját gyászolja Sebestyén Balázs

2014. szeptember 07. 13:01   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Balázs családja nem kívánta tájékoztatni az embereket a pénteki tragédiáról, két nappal később már tudhatjuk: a műsorvezető imádott nagymamáját veszítette el.

hirdetés
Nagymamáját gyászolja Sebestyén Balázs
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A péntek reggeli Morning Show-t hagyta ott az egyik műsorvezető, Sebestyén Balázs, miután kapott egy telefont, hogy nagymamája állapota válságos, és nem sok ideje maradt hátra. A rádiós azért rohant el, hogy el tudjon köszönni családtagjától.

Balázs nagymamája már régóta betegeskedett, a műsorvezető pedig minden csodaszert megszerzett, hogy hosszabb élete legyen, hiszen nagyon szoros kapcsolatot ápoltak. Ám mindketten tudták, hogy el fog jönni az a pillanat is, amikor már semmi nem segít. Ezért is hagyott ott csapot-papot Balázs, mikor megtudta, hogy percei vannak hátra a nagyszülőnek.

Tudta, hogy hamarosan el fog jönni a búcsú, így Balázs megpróbálta elfogadni a helyzetet. De természetesen még így is kínkeserves volt számára minden egyes nap. Nagyon sok időt töltött a nagymamájával, akihez kivételes módon ragaszkodott. Titkon még azt remélte, hogy a második babájukkal, a dédunokájával találkozhat a mama… – mondta egy közeli barát.

Balázs minden Class FM hallgató megértését kéri, állítólag előre szólt, hogy ha baj van, akkor csak feláll és rohan. A Bors információi szerint még időben sikerült odaérnie a kórházba, meg tudta fogni nagymamája kezét és elmondhatta neki, mennyire szereti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek