Starity

Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?

2010. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy régi kép, amelyen Hannah Montana, azaz Miley Cyrus egy bizonyos férfival pózol. Csakhogy éppenséggel barna szemmel...

hirdetés
Hannah Montana: egy éve kontaktlencséje volt?

2009. május 5-én egy különös fénykép került fel a világhálóra. Hannah Montana egy Gregg Sulkin nevezetű srácot ölel egy viszonlyag sötét szobában, ők ketten azonban jól látszanak. Csak egy a bibi: a megszokott zöldeskék szemek helyett egy barna szempár mosolyog a kamerába.

Miley Cyrus életében már sok mindent kipróbált, de úgy tűnik, még a barna szemeket is! Ki hitte volna, hogy a szőke tinisztár egy időben nem volt teljesen megelégedve zöldeskék szempárjával?

Felmerülhet a kérdés, hogy talán nem is Hannah. De akkor miért írtak cikket róla és Greggről? Hogy lehet, hogy ugyanolyan a haja és a ruhája is? Minden sztár egy-egy rejtély, pláne, ha Cyrus kisasszonyról van szó. Vajon milyen furcsa részletek derülnek még ki Miss Montana múltjáról? Lesz még folytatás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek