Starity

Megérkezett a Paradise Lost trailere

2014. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas Benicio Del Toro és Az éhezők viadalából ismert Josh Hutcherson együtt mutatja be az Escobar: Paradise Lost című filmet, amely közös munkájuk legújabb gyümölcse.

hirdetés
Megérkezett a Paradise Lost trailere

Az Escobar: Paradise Lost premierjére a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon kerül sor szeptember 4. és 14. között, majd a zürichi filmfesztiválon is bemutatják szeptember 25. és október 5. között, olyan sztárok részvételével, mint Benicio Del Toro, Josh Hutcherson és Claudia Traisac, valamint a rendező, Andrea di Stefano is részt vesz az eseményen.

Del Toro és Hutcherson nem ismeretlenek egymás számára, hiszen már 2012-ben együtt dolgoztak a Havanna, szeretlek! című filmen.

A Stefano által írt és rendezett Escobar: Paradise Lost a hírhedt kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar életét mutatja be. Egy fiatal kanadai szörfös (Hutcherson) érkezik Kolumbiába, hogy megtalálja a tökéletes hullámokat, de helyette álmai nőjével találkozik. A probléma akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy a csinos lány nagybátyja nem más, mint a jól ismert drogbáró Pablo Escobar (del Toro).

Külön örömhír Benicio Del Toro rajongóinak, hogy a színész megerősítette: részt vesz a 62. San Sebastian Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy bemutassa legújabb filmjét (Paradise Lost), valamint átvegye a Donostia Award Életműdíjat a munkásságáért – a díjat legutóbb Denzel Washington kapta meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek