Starity

Pár nap és jön a Scooter jubileumi nagykoncertje

2014. szeptember 08. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hidrogénszőke haj, hardcore techno zene, több mint harmincmillió eladott album. Világszerte nyolcvannál is több begyűjtött nemzetközi elismerés. Szeptember 12-én a Budapest Parkban te is részt vehetsz a Scooter 20 éves zenetörténelmének megünneplésében.

hirdetés
Pár nap és jön a Scooter jubileumi nagykoncertje

David Hasselhoff retrósztárjai után a 90-es éves újabb nagyágyúja jön hazánkba koncertezni. Ezúttal a hardcore techno zene szerelmesei örülhetnek, mivel az őszi buliszezont a kultikus germán csapat fogja nyitni a város legmarkánsabb szabadtéri helyén, a Budapest Parkban szeptember 12-én.

Scooternél jobb választás aligha akad a házibuli hangulat megidézésére, ráadásul H.P. Baxxter vezette csapaton úgy látszik nem fog az idő és hatalmas hangulatú bulikkal szórják meg rendre Európát, szerencsére minket sem hanyagolva.

A koncert bemelegítő zenekara, a zenei stílus hazai képviselője, a Kozmix lesz, majd levezetésként 22:00 órától after party következik három helyszínen, ahol Dj. Dominique, Brunner, Erős & Spigi, Tommy B., valamint Sterbinszky, Newl, Andrewboy, Glassdoor pörgetik a lemezeket kifulladásig.

A jegyek beszerezhetők online, vagy a Budapest Park jegyirodáiban. Aki nem szeretne lemaradni, jobban teszi, ha nem bízza a véletlenre és elővételben szerzi be a jegyét, ugyanis a szervező közlése szerint a jegyek rohamosan fogynak, elképzelhető, hogy a helyszínen már nem lesz jegy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek