Starity

Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka

2014. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olaszországban mondta ki egymásnak a boldogító igent mindenki Barney Stinsonja és párja a hétvége folyamán, a legnagyobb titokban.

hirdetés
Összeházasodott Neil Patrick Harris és David Burtka
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

„Képzeljétek! David Brutka és én összeházasodtunk a hétvége folyamán, Olaszországban” – újságolta boldogan a Twitteren Neil Patrick Harris néhány napja egy fotó társaságában, melyen az újdonsült házasok láthatók.

A ceremónia a média teljes kizárásával történt meg, szűk családi és baráti körben, így a rajongókat is meglepetésként érte az örömhír.

A 41 éves színész 2006-ban vállalta fel másságát a nagyvilág előtt, egy évvel később pedig már azzal voltak tele a hírportálok, hogy eljegyezték egymást a színészként és séfként tevékenykedő David Burtkával, akivel 2004 óta alkotnak egy párt.

2010-ben gyermekvállalásra adták fejüket, ikreik, Gideon és Harper egy béranyától születtek. Egy év elteltével vált hivatalossá és legálissá eljegyzésük, amikor is 2011 júniusában elfogadták New Yorkban az egyneműek házasságáról szóló törvényt. A páros akkoriban ismét gyűrűt húzott egymás ujjára, bár NPH elárulta, hogy már több mint 5 éve megtörtént az eljegyzés és a gyűrűket is évek óta hordják, csak az érvényesítésre vártak.

Gratulálunk!

Fotó: Twitter/Neil Patrick Harris

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek