Starity

Kiszivárgott a Black Veil Brides legújabb dala

2014. szeptember 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon debütált a kaliforniai csapat legújabb szerzeménye, a Heart Of Fire, mely a hamarosan megjelenő új albumon foglal majd helyet.

hirdetés
Kiszivárgott a Black Veil Brides legújabb dala

A tegnapi napon került feltöltésre a Black Veil Brides október 28-án megjelenő, a zenekar nevét viselő negyedik BVB-stúdiólemez egyik szerzeménye, a Heart Of Fire. A hallottak alapján kijelenthetjük, hogy az új lemez is a már megszokott stílusvilágot követi és várhatóan igen ütős dalok csendülnek majd fel rajta.

Az Andy Biersack-vezette ötös egyébként október elején indul turnéra Amerika-szerte az új album népszerűsítése végett, mely fellépéssorozaton a szintén új lemezzel jelentkező Set It Off kíséri majd a Black Veil Bridesot, valamint a Falling In Reverse és a Drama Club erősíti a fellépők csapatát. A koncertsorozat december közepén ér majd véget, ám az előrejelzések szerint 2015-ben Európába is ellátogat majd a csapat, de arról egyelőre nincs hír, hogy Magyarországon is tiszteletüket teszik-e majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek