Starity

Anyukájával énekelt Kurt Hugo Schneider

2014. szeptember 09. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes újra dalra fakadt egy videójában, ezúttal pedig nem barátokkal, hanem nem mással, mint édesanyjával.

hirdetés
Anyukájával énekelt Kurt Hugo Schneider

Kurt Schneider már majdnem hat éve áll helyt töretlenül a zeneiparban, ahol réges-régen még csak feldolgozásokkal kereste meg helyét. Ez emelte mostani fényébe hírnevét, ez alapozta meg jövőjét, ez vonzotta már anno hat éve is a muzsika felé. Azóta rengetegen ismerték meg coverjeit, rengeteg híres szám átdolgozását, amelyeket sokszor egyedül, de gyakran barátaival együtt énekelt el. Nemrég, csak pár nappal a klip megjelenése után öccsével, Maxszal és Sam Tsuival Jessie J, Ariana Grande és Nicki Minaj Bang Bangjét vitték kamera elé.

Amellett, hogy az énekesi és zenészi pálya mindig is foglalkoztatta (sok hangszeren játszik, többek között a hárfán is, ami igazán különleges), gyakran állt nem csak kamera előtt, de mögött is, mint rendező. Nem egyszer vette kezébe barátai, kollégái klipjeinek hátsó munkálatait, mint péládul Megan Nicole B-e-a-utifuljáét is.

Legutóbbi feltöltése ismét egy cover, ezúttal anyukája közreműködésével. Ketten dolgozták fel a Fleetwood Mac Landslide-ját, ami – bár már csak legendának számíthatott kora alapján – Kurt és mamája kicsit közelebb hozta 2014-hez. Bár csak nemrég láthattuk a videót először a YouTube-on, mint szinte minden dalt, ami oda felkerül, ezt is rögtön elérhetővé tették iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek