Starity

Károly herceg lányunokára vágyik

2014. szeptember 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a brit uralkodó család, miszerint újabb taggal bővül a família, Károly herceg pedig abbéli reményének adott hangot, miszerint lányunokára vágyik.

hirdetés
Károly herceg lányunokára vágyik

A leendő brit király, Károly herceg szeptember 9-én London déli részén fordult meg egy bizalmi projekt kapcsán, ahol először nyilatkozott azóta, hogy a család bejelentette: Katalin hercegnő ismét várandós. Károly herceg bevallotta, hogy minden vágya az, hogy a hercegnő ezúttal kislánynak adjon életet.

„Ez csodálatos. Nagyon boldogok vagyunk. [...] Remélem, hogy ezúttal kislány lesz. A királynő és a családtagok mind nagyon felvillanyozottak ettől a hírtől” – nyilatkozta Károly herceg.

Egy sajtóközleményben arról is beszámoltak, miszerint ahogyan első terhessége idején, úgy a hercegnőt ezúttal is rosszullétek gyötrik, de a Kensington Palotában folyamatos felügyelet alatt áll, így teljesen egészséges és jól érzi magát.

Katalin hercegnő tavaly júliusban adott életet Vilmos herceggel közös első gyermekének, György hercegnek az uralkodó család legnagyobb örömére, ám boldogságukat csak még jobban tetézi az újabb kisbaba érkezése. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek