Starity

Újabb duettel készül Nick Jonas és Demi Lovato

2014. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato és Nick Jonas útja mindig keresztezi egymást, mind barátokként, mind kollégákként, és ennek gyümölcseként még ebben az évben két duettet is megjelentetnek.

hirdetés
Újabb duettel készül Nick Jonas és Demi Lovato

Az elmúlt hét évben Demi Lovato és Nick Jonas számtalanszor énekelt együtt koncerteken, és rengeteg dalt írtak együtt, ettől függetlenül, hivatalosan sosem adtak ki duettet. Azonban hamarosan megtörik a jég, hiszen a Jonas fiú november 11.-én megjelenő albumán fog debütálni az Avalanche névre hallgató daluk, a napokban pedig az énekesnő elárulta az MTV-nek, hogy több számot is rögzítettek, és az egyik ilyen az Afterglow címet viseli.

„Klassz lenne, ha sikerülne megalapítani a saját kis bandánkat. Nemrégiben volt egy óra hossza szabadidőm, és már meg is volt a tervem, amikor Nick megcsörgetett, és megkérdezte, hogy mit csinálok, én pedig azt feleltem neki, hogy van egy szabad órám, elmegyek kaját venni, Ő meg erre azt mondta, hogy menjek a stúdióba” – emlékezett vissza Demi. „Bementem, meghallgattam az új zenéit, amiknek rögtön a megszállottja lettem, majd létrejött ez a dal, amit egyetlen mikrofonnal vettünk fel egyidőben, lecsupaszított, akusztikus változatú, és Afterglownak neveztük el.”

A két fiatal zenei lelki társként tekint egymásra, amit már nem egyszer bizonyítottak, hogy tényleg így van, így a közös munka mindig nagyon gördülékenyen megy nekik.

„A dalt 2-3 óra alatt megírtuk, és fel is vettük, így mondanom sem kell, hogy a további programjaimat azonnal lemondtam, és helyette a stúdióba hívtam a barátomat, hogy inkább ott találkozzunk, de csodálatos volt, és az, ahogy mi Nickkel együtt tudunk dolgozni, számomra egészen hihetetlen. Az Afterglow című szám tulajdonképpen arról szól, hogy nem tudod, mi fog történni, de tudván, hogy vannak táplált érzések, te mégis nekivágsz, mert már előre látod azt a ragyogást, az utóhatását annak, amikor végre együtt lehettek.”

És mikor lesz a szerzemény hallható? A Really Don't Care énekesnője szerint lehet, hogy sosem lesz hivatalosan megjelentetve, de mivel jelenleg mindkét előadó a turnéjával foglalatoskodik, így az élő produkcióra nagy esély van.

„Mivel a dal szerintem remek lett, így remélhetőleg hamarosan hallhatjátok, lehet, hogy csak egy élő fellépés keretein belül, de az is lehet, hogy kiadjuk a stúdió változatot. Nem lehet tudni” - nyilatkozta sejtelmesen az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek