Starity

Megfenyegették Tóth Gabit

2014. szeptember 13. 14:02   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hörcher László a tavalyi X-Faktor válogatóján is kiakasztotta a mentorokat, miután összetörte gitárját a színpadon, most viszont nagyon is túllőtt a célon.

hirdetés
Megfenyegették Tóth Gabit
Fotó: Instagram/Tóth Gabi

„Tóth Gabi, neked az a szerencséd, hogy nem vagyok a faterod, mert akkor egy egész arzenálra való gitárt vernék szét a hátadon” – üvöltötte az X-Faktor válogatóján az ismert festőművész-zenész, miután ismét visszautasították, és földhöz vágta a méregdrága mikrofont.

Gabit rettenetesen felzaklatta az eset, olyannyira hogy a most szombati adás előzetese szerint felpattanva az asztaltól, felháborodottan kérte, hogy távozzon a mikrofonját földhöz vágó jelentkező.

Szikora Róbert azonnal Gabi védelmére kelt, és a színpadra sietett. Hogy mi lett az eset vége, az majd a most szombati adásból derül ki. Szikora a Borsnak előzetesen elmondta, mélységesen felháborította a férfi viselkedése. „Meg kellett menteni a helyzetet, nem hagyhattam, hogy mentortársam személyes sértegetése mellett még nagyobb anyagi kárt is okozzon.”

A jelentkező férfi szerint az énekesnő a tavalyi gitártörése óta pikkel rá. „Gabi már tavaly is kiborult, amikor összetörtem a gitárt a színpadon, pedig a Kiss és a Venom is tör gitárokat minden fellépésén. Majd azok is pont Gabitól kérnek engedélyt? A szakmai méltóságomban aláztak meg” – hasonlítgatta magát a világhírű rockzenekarokhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek