Starity

Niall Horan és Ellie Goulding ihlette meg Ed Sheerant?

2014. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon kiről szól Ed Sheeran Don't című dala? A legújabb pletykák szerint Ellie Goulding Niall Horannel lépett félre, miközben Eddel alkottak egy párt.

hirdetés
Niall Horan és Ellie Goulding ihlette meg Ed Sheerant?

Ed Sheeran X című albumának második klipmegjelenésekor a rajongók találgatásokba kezdtek, hogy vajon kiről is szólhat a Don’t című szám. Először felmerült Taylor Swift neve, hogy ő az, aki megcsalta a brit énekest, de Ed eloszlatta a pletykákat, miszerint kolléganőjéről lenne szó.

A legújabb hírek szerint Niall Horan és Ellie Goulding kapcsolatáról szól a szerzemény, Ed pedig nem tagadja, de nem is erősíti meg ennek hitelességét. Az énekes a napokban Howard Stern rádióműsorában tett pár utalást a One Direction egyik tagjára.

„Az újságok csomó dolgot írnak, én tartom a számat jó pár dologgal kapcsolatban. Úgy gondolom, ha egy kis benzint dobsz a tűzre….. Én ebből a helyzetből tényleg nem jöttem ki szomorúan, csak ez az egész kicsit tiszteletlen volt. Amint befejeztem a dal megírását, én ezen már túl is voltam, és utána jött ki a dal” – árulta el Sheeran, majd hozzátette, hogy egy közeli barátja, akit lelki társának gondolt, kavart be régi kapcsolatába.

Howard Stren rákérdezett, hogy a One Direction egyik tagjára gondol-e, amelyre Ed először tagadással válaszolt, majd hozzátette: „Nos, attól függ melyik tagra gondolsz…”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek