Starity

A Huncutka sztárja alkoholista volt

2014. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1991-ben a göndörhajú Alisan Porter mindenki szívét elvarázsolta a Huncutka címszerepében, azonban sok gyereksztárhoz hasonlóan ő sem tudta kezelni a hírnevet.

hirdetés
A Huncutka sztárja alkoholista volt

Blogján, a TheLilMamas.com-on a 33 éves színésznő elárulta, hogy 2007. október 28-a óta egy csepp alkoholt sem ivott és kábítószerhez sem nyúlt. „Hello. Ali vagyok és alkoholista” – így kezdte írásos vallomását, amelyben egykori, évekig tartó függőségéről számolt be.

A Huncutka hatalmas népszerűséget hozott Alisannek, és többek között a Fiatal Művész Díját is elnyerte – azonban a sikert többé nem tudta megismételni. Kisebb szerepeket kapott olyan televíziós sorozatokban, mint a Golden Girls és a Undressed, ám minden film, amelyben játszott, bukás lett. Érthető módon ez nagyon megviselte és az alkoholhoz fordult.

Szomorú volt, csapdában érezte magát és félt. Készen állt arra, hogy feladja a színészetet, hogy ismét egészséges lehessen. Elvonókúrára jelentkezett és négy évvel később az élete teljesen megváltozott.

Amellett, hogy tiszta lett, a boldogságot is megtalálta. 2012-ben férjhez ment Brian Autenrieth-hez, két gyermekük született és csendes életet élnek Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek