Starity

Miley és Liam csak barátok

2014. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth ismét sok időt tölt együtt, de nincs ok az aggodalomra, csak, mint barátok vannak együtt, és nem romantikus kapcsolat köti őket össze.

hirdetés
Miley és Liam csak barátok

Miley Cyrus egy évvel ezelőtt, 2013 szeptemberében bontotta fel az eljegyzést, de azt is szóvá tette akkor, hogy még mindig törődik volt kedvesével. Egy forrás pedig most azt is elárulta a sok-sok pletyka után, hogy bár ismételten sok időt töltenek együtt, nincs köztük semmi komoly, csakis barátok.

„Nem kezdenék újra a kapcsolatukat és nem romantikusan kőtődnek egymáshoz, csak barátok” – mesélte Miley és Liam egyik közös barátja az E! Newsnak. Egy másik informátor elmondta, hogy titokban is találkoztak, távol a média szeme elől: „Miley és Liam a szakítás ellenére is jó barátok maradtak és azóta is tartják egymással a kapcsolatot.”

A múlt hónapban Miley bevallotta, hogy még mindig szereti őt, de csak, mint barátot: „Szeretem őt és ő is engem, de nincs köztünk több barátságnál.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek