Starity

Istenes Bence otthagyja a Music FM-et

2014. szeptember 13. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Istenes Bencének annyi dolga akad mostanság, hogy kénytelen volt felmondani a Music FM-nél.

hirdetés
Istenes Bence otthagyja a Music FM-et

Majdnemhogy napra pontosan egy éve csatlakozott a Music FM reggeli műsorához, az Önindítóhoz Istenes Bence, amit Pordán Petrával és István Dániellel vezetett együtt. Most azonban annyi teendője akad a műsorvezetőnek, hogy fájó szívvel, de muszáj volt otthagynia a csapatot.

Sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem tudom a »későn fekvő« tévézést a »korán kelő« rádiózással összeegyeztetni. Azzal, hogy már nemcsak a képernyőn, de az éteren keresztül is hallatom magamat, egy óriási álmom vált valóra; és ez nem duma, hanem tényleg így van! Ugyanakkor amennyire boldog, ugyanannyira megterhelő időszak is ez, és itt nem a reggel négyórás kelésre gondolok. Egész nap topon lenni agyban, folyamatosan poénkodni, és megfelelni az elvárásoknak – ez az igazi kihívás – mondta a Nők Lapjának.

Bence azt is elárulta, hónapok óta gondolkozik a dolgon, de sosem tudta magát igazán rávenni, hogy lépjen, hiszen szerette a reggeli rádiózásokat, ám október 1-jétől mindenképpen televíziós műsoraira kell koncentrálnia.

Bence távozásával nyilvánvalóan egy új időszámítás kezdődik majd az Önindító életében – nyilatkozta Kiss Anikó, a Music FM vezérigazgatója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek