Starity

Jelena ismét egymásra talált

2014. szeptember 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár megint nem bírta sokáig egymás nélkül - maga Justin erősítette meg, hogy újra együtt vannak.

hirdetés
Jelena ismét egymásra talált

Justin Bieber és Selena Gomez se veled, se nélküled kapcsolatát még azok is figyelemmel követik, akik egyáltalán nem kíváncsiak rá, hiszen a média folyamatosan közli a legapróbb fejleményeket is róluk. Történetükről pedig, ami már egy mexikói szappanoperánál is több fordulatot tartalmaz, ismét újabb fejlemények láttak napvilágot.

Az E! Online értesülései szerint ugyanis maga a kanadai tinikedvenc erősítette meg Mark DiCowden ügyvédnek csütörtökön, szeptember 11-én tanúvallomásában, hogy újra egy párt alkotnak az énekes-színésznővel.

„Randizunk” – felelte Bieber arra a kérdésre, hogy jelenleg hogy állnak Selenával, majd az ügyvéd, hogy tisztázza a helyzetet egyszer, s mindenkorra, megkérdezte, hogy „úgy, mint barát és barátnő”, amire Justin szintén igenlő választ adott.

A párost az utóbbi időben számos alkalommal hozták szóba egymással ismételten. A múlt hónapban például arról reppentek fel pletykák, hogy bibliaórákra járnak, néhány hete pedig Kanadában szúrták ki őket együtt, ahol a hírek szerint randalírozás miatt le is tartóztatták Justint.

Bieber egyébként azért volt a bíróságon, mert egy Miamiban élő paparazzó azzal vádolta meg, hogy minden ok nélkül rátámadt. Arról még nincs hír, hogy miképp zárult a tárgyalás, de források szerint semmi különös nem történt, minden a legnagyobb rendben zajlott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek