Starity

Már keresik az új Betty Tanakist

2014. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel Szabó Zsófi nemrég átigazolt az RTL Klubhoz, a Jóban rosszban is megszűnik számára. Betty karakterét azonban nem akarják kiírni, így máris keresik az utódot.

hirdetés
Már keresik az új Betty Tanakist
Fotó: Facebook

Pár napja robbant a hír, hogy Szabó Zsófi, aki öt éve volt a Jóban rosszban tagja, átigazolt az RTL Klubhoz. Ebből természetesen adódik, hogy a sorozatot is ott kellett hagynia. A szereplők között Betty Tanakis olyan fontos szerepet tölt be, hogy nem akarják kiírni, így már kihirdették a nyilvános castingot.

Szabó Zsófi 5 éve a Jóban Rosszban egyik szereplője. Ha úgy dönt, hogy felhagy ezzel a karrierjével, akkor ezt tiszteletben tartjuk. A sorozatot mindez semmilyen formában nem érinti, a Jóban Rosszban sikerét garantálja a kiváló színészi csapat, Zsófi szerepére is találunk majd megfelelő színésznőt” – nyilatkozta a TV2 program- és hírigazgatója, György Bence.

A következő felhívást hozták nyilvánosságra: „Legyél Te a Jóban Rosszban Betty Tanakisa! Van benned tehetség, és úgy érzed, mintha a Jóban Rosszban dögös, nagyszájú Betty Tanakisét rólad mintázták volna? Jelentkezz és legyél te a Jóban Rosszban csapatának legújabb tagja! Fényképes önéletrajzodat küldd a jobanrosszban@tv2.hu e-mail címre! 20-26 év közötti lányok jelentkezését várjuk szeptember 17-éig. A legígéretesebb tehetségeket közvetlenül értesítjük a casting időpontjáról.”

Legerszki Krisztina, a sorozat Barbija már nagyon várja az új csapattagot, azt mondta, mindenben fog neki segíteni, hogy minél jobban hasonlíthasson Zsófi stílusára, hiszen emlékszik, neki is nehéz volt beilleszkedni, főleg, hogy ő is leváltotta a korábbi Pongrácz lányt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek