Starity

Lilu fogja vezetni a Való Világ 7-et

2014. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy mi lesz Liluval most, hogy új tag érkezett az RTL Klub csapatához. A csatorna programigazgatója elmondta, a műsorvezető megnyugodhat, lesz még számára munka.

hirdetés
Lilu fogja vezetni a Való Világ 7-et
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Sokan elkezdtek aggóddni Lilu sorsa miatt most, hogy Szabó Zsófi átigazolt a csatornához. Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter elárulta, akkor gondolkodtak el a lehetséges átigazoláson, mikor megkérdezték a színésznőt, jól érzi-e magát a rivális csatorna népszerű sorozatában.

Eleinte csak annyit kérdeztünk tőle, hogy ez igaz-e. Már akkor sejtettük, hogy ő másra is alkalmas lehet, és ez egybevágott azzal, hogy műsorvezető szeretett volna lenni. Neki ilyen motivációja volt a TV2-nél is, de Ördög Nóra érkezésével világossá vált számára, hogy nem sok babér terem mellette – nyilatkozta Kolosi az Origónak.

Természetesen a sok aggodalmas gondolatra is reagált és megnyugtatta Lilu rajongóit: „Nem igaz egyik-másik újság állítása, hogy nem maradt nálunk szórakoztató műsorban bevethető női műsorvezető. Itt van Lilu, akinek a közelgő Való Világ 7 mellett lesz más feladata is, nem marad munka nélkül. Az ő pozícióit semmi nem veszélyezteti.

Zsófinak a Jóban Rosszbannál volt hosszú távú szerződése, ami meghatározza, hogy mennyi a lelépési összeg. Ám arról, hogy mennyi ez az érték, ki fizet, vagy lesz-e pereskedés Kolosi nem kívánt nyilatkozni, mint ahogy azt sem akarta elárulni, hogy mikor kezdődik a Való Világ 7.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek