Starity

Beyoncé babát vár?

2014. szeptember 15. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jay-Z egy koncert során átfogalmazta a Beach Is Better című dal egyik sorát, mely arra enged következtetni, hogy feleségével második gyermeküket várják.

hirdetés
Beyoncé babát vár?

Az Instagramra is feltöltésre került az a pénteken, a rapper koncertjén Párizsban rögzített videó, melyben Jay-Z átírta a Beach Is Better című szám egyik sorát, ami elindította a lavinát és okot adott a találgatásra Beyoncé újbóli várandósságát illetően.

A rapper a „I replace it with another one” („Lecserélem egy másikra”) sort a „Pregnant with another one” („Várandós egy másikkal”) mondatra cserélte, nem sok kétséget hagyva a mondanivalót illetően.

A sztárpár immár tíz éve él együtt boldog párkapcsolatban, Beyoncé 2012 januárjában adott életet első közös gyermeküknek, Blue Ivynak, így akár esedékes is lehetne a kistestvér érkezése, ám sem az énekesnő, sem férje nem erősítették meg azt, hogy valóban úton lenne a második csemete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek