Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvenc celebeink az elmúlt héten is aktívak voltak Instagramon - nézzük, mi történt velük a hétköznapokon!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Kim Kardashian lecsekkolta a férjét

A valóságshow sztár kifejezetten jó feleség, így mindenhová követi férjét, Kanye Westet. Kim most egy koncertről töltött fel képet, ahol a backstageben pózol.


Fotó: Kim Kardashian / Instagram

*

Hugh Jackman nincs lenyűgözve a showműsoroktól

A színész szemmel láthatóan nincs odáig az unalmas promóciókért és TV-műsorokért, amik a munkájához tartoznak. Jackman egy kellemeset szunyókált a Jimmy Fallon-show előtt.


Fotó: Hugh Jackman / Instagram

*

Niall Horan a Rose Bowl stadiumban

A One Direction-srácok néhány éve nem gondolták volna, hogy a világ egyik legnagyobb arénájában, a Rose Bowl stadiumban adhatnak három telt házas koncertet! Erről a különleges pillanatról töltöttek fel az Instagram-fiókjukra több képet is.


Fotó: One Direction / Instagram

*

Miley Cyrus tovább folytatja a nyalogatást

Ki mondta, hogy Cyrus felhagyott a dolgok megnyalásával? Most éppen egy próbababát kapott le a Bangerz turnéjának backstagében! Egészen biztosan akad olyan, aki irigykedik a plasztikra.


Fotó: Miley Cyrus / Instagram

*

Amber Rose így ébredt fel...

Ki ne ismerné Beyoncé Flawless dalát? Nos, Amber Rose is késztetést érzett arra, hogy megmutassa, ő hogyan kel ki az ágyból!


Fotó: Amber Rose / Instagram

*

Hilary Duff fiával töltött némi időt

A színésznő forgatásmentes napjain szeret a családjával és kisfiával eltölteni némi időt. Hilary erről a meghitt pillanatról töltött fel képet Instagram-oldalára.


Fotó: Hilary Duff / Instagram

*

Adam Lambert jetlaggel küzd

Az énekes hazatért Los Angelesbe, hogy befejezze harmadik stúdióalbumát, Új-Zélandból, azonban az átállás nem könnyű! Hajnali 4-kor töltött fel egy fotót Instagram-oldalára, ami szerinte tökéletesen kifejezi, hogy érzi magát a jetlagtől...


Fotó: Adam Lambert / Instagram

*

Lady Gaga Dubaiban járt

A Mother Monster ARTPOP-turnéján tett egy kitérőt a dubai sivatagban, ahonnan lelkesen posztolt több fotót is. El kell ismernünk, az énekesnő remekül néz ki a hagyományos arab megjelenésben!


Fotó: Lady Gaga / Instagram

*

Katy Perry a Harper's Bazaar címlapján

Közösségi oldalain fedte fel Katy Perry legújabb címlapját, ami ezúttal a Haprer's Bazaar divatmagazinon található meg! Perry klasszikus dívás stílust vett fel, ami tökéletesen passzol az énekesnő szép vonásaihoz.


Fotó: Katy Perry / Instagram

*

Leighton Meester selfiezett

A Gossip Girl még mindig népszerű sztárja, Leighton időről időre megajándékozza követőit és rajongóit néhány tökéletesen sikerült selfie-vel. A mostani egy kifogástalan őszi darab lett, jó megvilágítással.


Fotó: Leighton Meester / Instagram

*

Justin Bieber vetkőzött

Országos adóban kapta le a pólóját Justin Bieber, és mutatta meg kikockásodott hasizmát. „Levetkőztem élő adásban haha. Nem volt betervezve” - pötyöge Biebs.


Fotó: Justin Bieber / Instagram

*

Demi Lovato fotósorozata

Kihagyott képet mutatott be Lovato a rajongóinak. „Nincs hajam és nem érdekel (nem igazi, ne aggódjatok lol)” – írta az énekesnő. Szerintetek jól áll neki ez a fazon is?


Fotó: Demi Lovato / Instagram

*

Sam Smith nem szeret repülni

A Stay With Me énekese egyre nagyobb sikernek örvend, így repkednie kell ide-oda, hogy mindenhol találkozhasson rajongóival, illetve jobban megismerhessék az emberek. Sam mégsem szeret repülni, sőt, kimondottan retteg a magasban, így egy helyes selfie-t lőtt a felszállás előtti pillanatban, hogy ezt megmutassa követőinek.

Fotó: Sam Smith / Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek