Starity

Ők 2014 legbefolyásosabb popénekesei!

2014. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015-ös Guinness Rekordok Könyve többek között egy olyan listát is tartalmaz, melyen a 2014-es év legbefolyásosabb popénekeseit rangsorolja.

hirdetés
Ők 2014 legbefolyásosabb popénekesei!

Szeptember 11-én jelent meg hivatalosan az a lista, ami a 2015-ös Guinness Rekordok Könyvében fog szerepelni. 2014-ben a legnagyobb hatalommal rendelkező popénekes Lady Gaga lett! Habár legutóbbi albuma, az ARTPOP nem teljesített jól a listákon a menedzsment és a háttérben folyó gondok miatt, az albumhoz tartozó világ körüli turné, az artRave: The ARTPOP Ball kiemelkedő sikernek örvend, több milliós bevételt hozva. Emellett a Lady személyisége és egyénisége is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Guinness Rekordok Könyvében a maximális 100%-ot kapja.

Az ezüstérmet a mostanság törvényekkel küzdő Justin Bieber (75,5%) kapta, míg a harmadik helyezett a Shake It Off című számával rekordokat döntögető Taylor Swift (66,8%) lett.

A lista a bevételek, nézettségek, média jelenlét és a keresési statisztikák alapján állt össze. A rangsorban még olyan énekesek kaptak helyet mint Katy Perry (66,2%), Rihanna (64,2%), és Shakira (62,9%).

Íme, a lista első 10 helyezettje:

  1. Lady Gaga
  2. Justin Bieber
  3. Taylor Swift
  4. Katy Perry
  5. Rihanna
  6. Shakira
  7. One Direction
  8. Madonna
  9. Britney Spears
  10. Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek