Starity

Orvost fog játszani Mandy Moore

2014. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szerepet kapott a többnyire romantikus filmekből ismert színész-énekesnő, Mandy Moore, méghozzá egy vadonatúj kórházsorozatban.

hirdetés
Orvost fog játszani Mandy Moore

Néhány hónapja még úgy volt, hogy Mandy Moore a Good Session című egykamerás komédiasorozat egyik főszerepét fogja alakítani, ám a pilot alapján úgy döntött a amerikai CBS csatorna, hogy nem tart igényt a produkcióra. A színészénekesnő rajongói azonban ennek ellenére hamarosan mégis láthatják majd őt egy sorozatban.

Az amerikai Fox csatorna szeptember 17-én induló vadonatúj, Red Band Society című kórházsorozatának készítői ugyanis leszerződtették a gyönyörű sztárt. Mandy egy Erin Grace nevű doktornőt játszhat majd vendégszereplőként, ami azt jelenti, hogy több epizódban is láthatjuk majd.

A híresség azonban az éneklést sem hanyagolja, hiszen jelenleg is készíti vadonatúj stúdióalbumát. „Még nem tudok konkrétumokat. Jelenleg mégcsak a dalok íródnak. Szeretném a következő hónapokban megkezdeni a felvételeket és jó lenne, ha néhány dalt 6 hónapon belül meg tudnék jelentetni” – nyilatkozta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek