Starity

Két új dallal rukkolt elő a One Night Only

2014. szeptember 16. 19:07   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

4 év után a brit indie-rockbanda két új dallal is meglepte rajongótáborát.

hirdetés
Két új dallal rukkolt elő a One Night Only

2010-ben, 4 évvel ezelőtt jelent meg a brit One Night Only banda második stúdióalbuma, One Night Only címmel, azóta pedig csak egy dalt és videoklipet mutattak be két évvel ezelőtt, a Burberry jóvoltából, Long Time Coming címmel, majd szinte teljesen eltűntek azzal az indokkal, hogy készítik harmadik korongjukat.

2012 decemberében George Craig, a banda frontembere azt nyilatkozta, hogy a lemez 2013 tavaszán kerül a boltok polcaira, azonban erre hiába vártak a rajongók, az album nem jelent meg és a tagok sem indokolták meg, hogy miért, bár, aki követi a Twitteren és az Instagramon az együttest, tudhatja, hogy a munkálatok csak idén nyáron fejeződtek be.

Egy hete pedig kezdetét vette a hivatalos honlapon a visszaszámlálás, illetve több kisebb részletet is megosztottak bizonyos csatornákon a fiúk a közelgő kislemezzel kapcsolatban. Megtudhattuk, hogy két részből fog állni, egy A és egy B oldallal, illetve, hogy egy teljesen új irányba próbáltak elindulni.

Ma éjfélkor pedig meg is történt a premier, a banda YouTube-csatornájára és ITunes-oldalára is felkerült nem is egy, hanem rögtön két dal, hiszen a Get Around To It című dal „ B oldala” az Erase című dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek