Starity

Megjelent a Donkeyboy legújabb dala

2014. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint hét hónap csend után az ismert norvég banda, a Donkeyboy egy újabb számmal örvendeztette meg a rajongókat, a Heróval.

hirdetés
Megjelent a Donkeyboy legújabb dala

Utoljára áprilisban hallhattunk a híres norvég együttes, a Donkeyboy felől, amikor hivatalosan megjelent a második videoklipjük az érkező harmadik nagylemezükről, a Crazy Something Normal, mely hatalmas sikere után a banda legújabb fülbemászó nótája, a Hero szeptember 12-én debütált az ismert norvég rádiócsatornán, a NRK Radión két műsorban is.

Christine Dancke egy rövidke interjút is készített a csapattal, és a beszélgetés során kiderült többek közt az is, hogy az együttest jelölték a nemsoká esedékes MTV EMA-n a Legjobb norvég zenész kategóriájában.

A mai nap folyamán a Donkeyboy hivatalosan is publikálta a Hero című dalukat a Soundcloud-oldalukon, szeptember 26-án pedig lehetőségük nyílik majd a rajongóknak arra, hogy az együttes iTunes-oldalán megvásárolják a Herót, mely a Stargate, illetve a Hideaway énekesnőjének, Kieszának a közreműködésével készült el. A Donkeyboy ezúttal is kórust vont be az éneklésbe, ezzel is hangulatosabbá és fülbemászóbbá téve a dalt. Arról egyelőre nem tudni, hogy a csapat kíván-e kisfilmet készíteni hozzá.

Bár az együttes gitárosa, Peter Michelsen azt mondta egy interjú során, hogy a következő korong még az évben a boltok polcaira fog kerülni a Warner Music kiadónál, a hivatalos megjelenési időpont még mindig nem ismert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek