Starity

Adam Lambert csatlakozik az American Idol zsűrijéhez

2014. szeptember 16. 20:08   |   Szerző: AdamFans

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert, a show sztárja, most megtapasztalja, milyen az érem másik oldala, ahol nem felette ítélkeznek, hanem ő maga bírálja el a produkciókat.

hirdetés
Adam Lambert csatlakozik az American Idol zsűrijéhez

Az énekes 2008-ban, kinyúlt pulcsiban jelentkezett az American Idolba több évnyi sikertelen betörés után a szakmába, és a show hangja, kiállása és profizmusa végett szinte azonnal biztos rajongótábort és régóta áhított hírnevet adott számára.

Egy kör most ismét lezárulhatott számára, hiszen akkoriban egészen a második helyig robotolt és hétről-hétre hallgatta a kritikákat, most viszont fordult a kocka, és két adás erejéig New Yorkban ő osztogat tanácsokat a jelentkezőknek, és dönt a sorsuk felett.

Sok esetben formabontónak számít a szakmában, hiszen ő volt az első American Idol versenyző, aki címlapot kapott a show vége előtt (az Entertainment Weekly magazinban), majd 5 millió értékű lemezszerződést a Sony Musictól, a show végeztével pedig címlapot a Rolling Stone-tól, ahol egy mondatban a coming-outját is megejtette. 2012-ben ő volt az első nyíltan meleg előadó, aki No.1 helyen debütált a Billboard Hot 200 listáján, és most szintén ő az első versenyző, aki a zsűri székébe ülhet és bírálhat.

Adam Keith Urbant helyettesíti New Yorkban, aki feleségével gyászolja a nő elhunyt édesapját. A hírt az American Idol jelentette be ma hajnalban, amit Lambert is rögtön beidézett Twitter-fiókján:Adam Lambert vendégzsűriként lesz látható a New York-i meghallgatásokon. Gondolatban Keith-tel és a családjával vagyunk ezekben a nehéz időkben.”

A zsűrizés egyébként nem újdonság számára: az előadó 2013-ban feltűnt a kínai Idol palettáján is egy epizód erejéig.

A forgatás szeptember 16-án kezdődött reggel 8 órakor, ahonnan az első kép már nyilvánosságot is látott egy jelentkező által, így láthatjuk, hogy Lambert a berendezéshez és a showhoz illő királykék öltönyt visel.


Forrás: Twitter

Bár a forgatások már elkezdődtek, a végleges adást csak 2015 elején tekinthetjük meg a FOX-on. Lambert Jennifer Lopezhez és Harry Connickhez csatlakozik, mint harmadik fél.


Fotó: Instagram/Jennifer Lopez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek