Starity

Slipknot: Corey Taylor Joey Jordison elbocsátásáról mesélt

2014. szeptember 21. 22:10   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. december 13-án sokakat sokkolt a hír, miszerint az alapítóta, Joey Jordison nem tagja többé a Slipknotnak. A zenész Facebook-oldalán keresztül közölte velünk, hogy nem ő lépett ki, hanem kirúgták.

hirdetés
Slipknot: Corey Taylor Joey Jordison elbocsátásáról mesélt

Ugyan még mindig nem kaptunk pontos magyarázatot, hogy a Slipknot és Joey Jordison útjai miért váltak el, a frontember, Corey Taylor most több dolgot hozott nyilvánosságra, mint valaha.

A Metal Hammernek adott interjújában Corey elárulta, hogy jogilag még mindig nem mondhatja el az egész történetet Joey kirúgásával kapcsolatban, de rámutatott arra, hogy viselkedési problémák és konfliktusok álltak a szakítás mögött.

„Nem beszélhetek túl sokat erről, mert most tesszük helyre a a dolgokat a törvényeknek megfelelően, de amikor egy kapcsolat megüti azt a T-pontot, hogy egy egyik ember az egyik irányba tart, te pedig a másikba, [...] és egy pontnál abba az irányba kell menned, ami neked jó. A legtágabb értelemben beszélek, tisztelettel Joey iránt. Összefoglalva, szerintem ez volt az egyik legnehezebb döntés, amit valaha meghoztunk. Jelenleg mind boldogok vagyunk és reméljük, hogy ő is az. 1991 óta ismerem őt, és az még azelőtt volt, hogy összejött a zenekar. Ő hihetetlenül tehetséges; ő csak egy helyen van az életében, és az nem az, ahol mi vagyunk... a legszebb értelemben”nyilatkozta a frontember.

„Hogy őszinte legyek egy ideje már nem beszéltem Joey-val. Olyan különbözőek vagyunk. Ez nem azért van, mert nem szeretem és nem hiányzik. És ez fájdalmas, mindig róla beszélünk, ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy vajon hiányoljuk, vagy a régi énje hiányzik nekünk? Ez az, ami igazán lejön. Ez kib*szott nagy szégyen” - öntötte szavakba érzéseit Corey.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek