Starity

Novemberben jelenik meg Thalía új albuma

2014. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben látott napvilágot Thalía közelgő albumáról az első kislemez, most pedig kiderült az is, hogy idén november első hetében kerül a boltok polcaira az új korong.

hirdetés
Novemberben jelenik meg Thalía új albuma

„Az album olyan szabad szellemű, mint minden olyan nő, aki tudja mit akar, tudja hogyan szeretné, és tetszik is neki. […] Persze mindent úgy csinálsz, ahogyan az életben. Ez az én albumom. Ha belegondolok ez az album olyan lesz, mint a Primera Fila és a Habitame Siempre. Lírai dalok lesznek rajta. Gazdag zenei tartalom jellemzi, és olyan varázslatos, olyan látványos lesz, valamint olyan üzeneteket közvetít, hogy éljünk. Arra kérlek benneteket, hogy érezzétek jól magatokat. Arra kérlek benneteket, hogy mozogjatok. És kérlek benneteket, hogy legyetek. Erre ösztökél az én albumom” – nyilatkozta a novemberben megjelenő lemez kapcsán az énekesnő.

Thalía azt is elárulta, hogy a legtöbb figyelmet annak a dalnak szentelte, melyet barátjának, Marce de la Garzának írt. "Ezt a dalt vele írtam, és nagyon szeretem. Ez a dal nem más, mint a Mas. Ha meghallja, érezni fogja, hogy mennyire szeretem.”

„Ez egy átlagos év volt, Armando Avila az a zseni, aki segít nekem a legújabb lemezem munkálataimban. Már az utolsó simításokat végezzük, az album november első hetében érkezik” – árulta még el a sztár az interjú végén sejtelmesen. Új korongjáról egyébként egyelőre csak két dalt mutatott meg, az egyik ilyen a Por Lo Que Reste De Vida, a másik pedig a már korábban említett Mas.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek