Starity

Vámpírnaplók: itt az első poszter a hatodik évadhoz

2014. szeptember 18. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries új, hatodik évada októberben startol, de az első poszter már megérkezett, és sok kérdést vet fel.

hirdetés
Vámpírnaplók: itt az első poszter a hatodik évadhoz

2014. szeptember 16-án este látott napvilágot a hatodik évad első posztere, röviddel a promócionális karakterfotók után. A kép máris sok kérdést vet fel, és elárulja azt is, hogy várhatóan merre fog tartani az új szezon.

A rajongók többsége sok reményt fűz ahhoz, hogy Damon és Elena ismét egymás karjaiban kötnek ki, még ha Nina Dobrev és Ian Somerhalder külön utakon is találták meg a boldogságot. A poszteren azonban jól látható, hogy a két szerelmest elszakítják egymástól. A fotó két oldalán helyezkednek el, és távolodnak a másiktól valakinek a hatására. Valószínűleg az évadban sem lesz újra Delena románc egyhamar.

Caroline karaktere kapta az egyik legötletesebb megoldást. A Candice Accola által megformált ifjú vámpírlány mindig is egyedül volt igazából, és mostanra már senkije nem is maradt. A magány jelenik meg az arcán és a képen is hátrahagyva – Stefantól távol – a földön támaszkodik, és vár arra, hogy valaki szeresse.

Alaric, aki visszatért a halálból, Elena támaszaként mindig is ott lesz az állandóan bajba jutó Gilbert lány mögött, míg Enzo egy sötét árnyként vetül Stefanra, és bosszúra esküszik. Tylert pedig még mindig üldözi az átka, a telihold, hiába próbál neki ellenállni.

A két óratorony szimbolizálja a két világot, és az időzona is ugyanaz mindkettőben. Vajon Damon és Bonnie ki tudnak törni az összeomlott túlvilágról és visszatérnek az elvesztett szerelmeikhez, vagy hosszú időre, esetleg örökre a másik oldalon ragadtak? A válaszokat a hatodik évad tartogatja, amely október 2-án indul az amerikai The CW csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek