Starity

Klippremier: Anastacia – Staring At The Sun

2014. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különleges hangú énekesnő fél év után egy új videóval lepte meg közönségét: elkészült a Staring At The Sun című dal videoklipje.

hirdetés
Klippremier: Anastacia – Staring At The Sun

Anastacia a mai nap folyamán rajongói elé tárta legújabb kisfilmjét, a Staring At The Sun című alkotáshoz készült videoklipjét. E szerzeményt – amely a legújabb stúdióalbum, a Resurrection második kislemezes dala – a nagy sikerű Stupid Little Things előzte meg, mely pillanatok alatt a rádióadók egyik kedvencévé vált.

A zsűritagként is remekelő énekesnő néhány nappal ezelőtt sejtető üzenetet hagyott: „Tik-tak, tik-tak, nagyon hamar... célzás, célzás :-D”. A rajongók gyanúja tehát beigazolódott. A videó érdekessége, hogy korábbi munkáival ellentétben nem az énekesnő a történet főszereplője.

Szeptember elején Anastacia elmondása szerint már közel jártak a célhoz, ám a teljesen kész alkotás ez idáig váratott magára. A Resurrection következő kislemezes dala a Lifeline lesz, melynek forgatási munkálatai október elejére várhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek