Starity

Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken

2014. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint minden közszereplőnek, aki szépen lassan halad az ismertség és népszerűség felé, a Kardashian lányok húgának is meggyűlik a baja utálkozóival és irigyeivel.

hirdetés
Kendall Jennert piszkálta a többi modell a divatheteken

A 18 éves modell karrierje családja közismertségének köszönhetően viszonylag egyszerűen és zökkenőmentesen ível felfelé már évek óta, ami néhány embernek nem igazán tetszik. Az valóigaz, hogy sokan úgy vélik, nővérei és televíziós gyökerei nélkül sehol sem lenne. Rengeteg kritikát kapott már azért, hogy csupán néhány évi modellkarrierje után már divatbemutatókon kapott helyet, mint például a Marc Jacobs, a Givenchy és a Chanel.

A New York-i divatheteken részt vett Kendallnek ezúttal az irigy modellekkel gyűlt meg a baja.

„A többi modell olyan keményen dolgozott, hogy végigvonulhasson a kifutón, és nem volt igazságos, hogy ő is ott volt” – nyilatkozta egy névtelenségét megőrizni vágyó forrás. – Elkezdtek gonoszkodni vele. Valemelyikük még egy cigarettát is beletett Kendall italába!”

Mindeközben Kendall nemrég éppen arról panaszkodott, hogy neve miatt nem veszik komolyan: „Szeretném, ha komolyan vennének. Az emberek azt hiszik, hogy a siker csak úgy jött nekem. De nem. Keményen dolgoztam érte. Az emberek először nem vettek komolyan engem modellként. Elmentem castingokra, és néhány ember nem törődött velem a nevem miatt. De az nagyszerű volt, amikor nem ismertek fel. Gondoltam magamban, hú, köszönöm, kérlek, ne ismerj fel.”


Kendall Jenner Marc Jacobs kifutóján a New York-i divathetek alkalmával 2014. szeptember 11-én

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek