Starity

Robert Pattinson újra szerelmes!

2014. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pattinsont Kristen Stewarttal való viharos szakítása óta rengeteg híres és szebbnél szebb hölgyeménnyel hozták már szóba a pletykalapok, ezúttal azonban a hír igaznak bizonyult: Robert becsajozott!

hirdetés
Robert Pattinson újra szerelmes!

Robert Pattinsonnak Kristen Stewarttal való kapcsolata után nem igazán volt komoly párkapcsolata senkivel. Bár összehozták többek között Elvis Presley unokájával, Riley Keough-val és Sean Penn 22 éves lányával, Dylan Pennel is, úgy tűnt, futó szeszélyek voltak a sztár életében. Most azonban mégis rátalált a szerelem az Alkonyat-filmek sztárjára, méghozzá Tahliah Barnett énekesnő oldalán.

A párhoz közel álló ismerősök szerint Robert és Tahliah körülbelül egy hónapja találkozgatnak egymással, először New Yorkban kapták lencsevégre őket együtt. „Ez az egész valódi Rob és Tahliah között. Képesek voltak titokban tartani a kapcsolatukat mindezidáig” – nyilatkozta egy bennfentes.

A közös barát azt is megerősítette, miszerint az énekesnő szeretne „alacsonyan repülni”, ami a kapcsolatukat illeti, mivel távol áll tőle, hogy Robert Pattinson barátnőjeként váljon ismertté.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek