Starity

Botrány! Kiszivárgott Iggy Azalea pornóvideója

2014. szeptember 18. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapperről készült felvétel egy felnőtt filmekkel foglalkozó cég markába került.

hirdetés
Botrány! Kiszivárgott Iggy Azalea pornóvideója

Egy felnőtt filmekkel foglalkozó cég – amely olyan celebekről készített szexfilmeket dobott már piacra, mint Kim Kardashian vagy Farrah Abraham – újabb értékes pornófilmhez jutott hozzá: mégpedig Iggy Azaleáéhoz – írta a Vivid Entertainment.

A napokban ettől zengett a sajtó, és bár a rappernő először tagadta, hogy ilyesmibe keveredett volna, egy tweetjében elismerte, hogy lehet, hogy leforgatták az egyik intimebb pillanata közben. A filmeken exbarátjával – aki a tettes is lehetett – és volt menedzserével, Hefe Wine-nal látható, aki bosszúból küldhette el a felvételeket, mivel Azalea felbontotta vele a szerződést.

A férfi tagadja, hogy bármi köze is lenne hozzájuk, és azt állítja, hogy a fiatal sztár teljes mértékben tisztába volt azzal, hogy lefilmezik. Elmondása szerint a pornográf felvételeket nem ő küldte el, és arra hivatkozott, hogy néhány hónapja ellopták számítógépét, így akár a tolvajok is lehetnek a hibásak.

A legújabb információk szerint Iggy 2009-ben aláírt egy szerződést még Amethyst Amelia Kelly néven – amit egy ismeretlen forrás el is küldött a TMZ-nek -, mely tartalmazza azt, hogy a videót terjeszthetik és gyárthatják, így Azalea sem állíthatja meg a forgalmazást.

A felvételeken egyébként a rappernő még kiskorúnak számít, ami még több problémát vet fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek