Starity

Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?

2014. szeptember 21. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint mindössze 14 hónapnyi házasság után válnak el a kanadai énekesnő és a Nickelback frontemberének útjai.

hirdetés
Válik Avril Lavigne és Chad Kroeger?
Fotó: John Parra/Getty Images

Szerdán robbant a hír, miszerint Avril Lavigne és Chad Kroeger rövidesen benyújtják a válókeresetet, mindössze 14 hónapnyi házasság után. Először különböző források nyilatkoztak a hírportáloknak és magazinoknak, melyek már tényként kezelték a válást, pedig köztudott, hogy a névtelen források szavát nem éppen a legbölcsebb dolog készpénznek venni.

„Vége van. Chad úgy járkál Los Angelesben, hogy azt mondja az embereknek, el fognak válni” – osztotta meg önként és dalolva egy közeli barát az Us Weeklyvel alig egy hónappal azután, hogy a 29 éves énekesnőt Chateau Marmontban kapták lencsevégre barátnői társaságában, gyűrűje nélkül, majd csütörtökön szintén egy csajos este folyamán találták meg a paparazzók, ismételten gyűrűtlenül.

„Chad egy igazi bunkó, ahogy beszél vele és ahogy általánosságban az emberekkel beszél. Avril legtöbb barátja nem bírja őt” - árulta el Avril egyik állítólagos barátja.

A kanadai pacsirtának egyébként nagyon nincs mázlija a szerelemben, hiszen ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor ez már a második válása lesz. Először a Sum 41 frontemberéhez, Deryck Whibley-hoz ment feleségül 2006-ban, akivel négy év elteltével, 2010-ben szétmentek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek