Starity

A Scooter még mindig menő

2014. szeptember 19. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a 90-es évek sztárjai nem tudnak kikopni. David Hasselhoff retropartija után a Scooter is teltházas koncertet adott a hardcore techno rajongóinak a Budapest Parkban.

hirdetés
A Scooter még mindig menő
Fotó: Starity / Miklós András

A 90-es évek sztárjai máig óriási sikernek örvendenek a 30-as korosztály körében. David Hasselhoff retrobuliján is ezrek tomboltak, most pedig a Scooter jubileumi koncertjén volt olyan teltház a Budapest Parkban, hogy még a VIP-szektorból is folytak ki az emberek.

Az estét a műfaj hazai képviselői indították, akik valószínűleg nem mostanában léptek fel ennyi ember előtt. A Kozmix hozta a tőle megszokott formát, ugyanolyan lelkesedéssel nyomták végig a bulit mint anno a 90-es években. Amikor a hangulatot sikerült megalapozni, színpadra lépett a hidrogénszőke hajú Baxxter, akin mintha az idő semmit sem fogott volna.

Az est végig nagyon látványos volt, az elmaradhatatlan pirotechnikai eszközökből sem volt hiány, így a Fire című számnál sem hazudtolta meg magát a banda, hiszen midenhonnan lángcsóvák csaptak fel.

Kíváncsiak leszünk, hogy 20 év múlva is sikerül-e ennyi embert megmozgatnia H.P Baxxternek – ha egyáltalán bírják még addig szusszal –, mert érdekes módon a pár nappal korábban fellépő, 40 éve pályán lévő Blondie-nak csak a nézőtér negyedét sikerült megtöltenie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek