Starity

Megérkezett Lady Gaga új parfümje!

2014. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő idén augusztusban jelentette be, hogy egy második illatot dob piacra Eau de Gaga néven. A rajongóknak nem is kellett sokat várni, ugyanis szeptemberben sorra kerülnek fel a boltok polcaira a parfümök.

hirdetés
Megérkezett Lady Gaga új parfümje!

Az Eau de Gaga ezekben a napokban kerül fel a boltok polcaira, többek között hazánkban is sok üzletben megtalálható már most is. A parfümöt egyaránt nők és férfiak is viselhetik, ugyanis Gaga elmondása szerint a citrom és bőr jegyeket viselő illatot egy kalandokkal teli nő és az őt szerető férfi inspirálta.

Hivatalos információk szerint a legkisebb, 15 ml-es parfüm már 4.999 forintos áron elérhető, míg a legnagyobb 50 ml-es darab 12.199 forintba kerül.

Mindemellett pedig néhány órája egy reklámvideó is napvilágot látott, melyet a promóciós képek készítője, Steven Klein rendezett, aki már a 2012-es Fame parfüm idején is Gagával dolgozott. Csekkoljátok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek