Starity

Demi Lovato csakis a zenére összpontosít

2014. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő mesélt életmódváltozásáról, arról, hogy a jövőben szeretne-e újra mentor lenni, visszatérne-e a színészethez, valamint rajongóval történt legcikisebb élményét is megosztotta.

hirdetés
Demi Lovato csakis a zenére összpontosít

A 22 éves énekesnő jelenleg DEMI névre keresztelt turnéjával járja a városokat, ami kapcsán nap mint nap rengeteg interjú készül vele. Legutóbb az OK! magazin riporterével ült le beszélgetni, akinek mesélt életmódváltozásáról és karrierjéről is.

– Csodásan festettél a vörös ruhában! Mitől érzed magad magabiztosnak?

– Azoktól a dolgoktól, amik kiemelik, hogy mim van. Nemrég kaptam egy új stylistot, aki fantasztikus. Segít nekem megmutatni, hogy miként lehetek divatos, kifinomult, valamint miben érezhetem magam jól, és hogy merjek kockáztatni: mutassak meg a bőrömből kicsivel többet, és viseljek egyre több testhez passzoló ruhát.

– Egy újfajta egészséges életmódra váltottál. Miként tudod ezt összeegyeztetni a hektikus menetrendeddel?

– E köré tervezem a napjaimat. Minden reggel 8.30-kor edzek körülbelül egy órát, sosem hagyom ki, kivéve ha tényleg nagyon kimerült vagyok. Tartom magam egy étkezési menetrendhez: kiosztom és mérem az élelmiszert. Fontos számomra, hogy fenntartsam az egészséges életmódot.

– Azért néha megengeded magadnak, hogy kicsit csaljál?

– Persze! Édesszájú lány vagyok. Ez az én bűnös örömöm. Az edzőim mindenben támogatnak engem. Ha desszertet akarok, akkor eszem is. Nem állítottam fel konkrét szabályokat, mert igazából ez nem diétázás, csupán életmódváltoztatás.

– Mit mondanál azoknak a nőknek, akik azt mondják, hogy nincs idejük edzésre?

– Ha Beyoncé tud rá időt szakítani, akkor én is. E mottó szerint élek, esküszöm.

– Mi miatt vagy a legizgatottabb a világ körüli turnéd kapcsán?

– Hogy egyre nagyobb arénákban játszhatok, mint például a Staples Center és a Barclays Center a keleti parton. Már alig várom!

– Megbántál bármit is abból, hogy ennyire nyitott voltál a múltban történtekkel kapcsolatban?

– Vannak napok, amikor úgy érzem, az emberek jobban ismerik a történetem, mint a zeném. De minden alkalommal, amikor ránézek a rajongóimra, azt látom, hogy emiatt olyan kapcsolatom van velük, ami más művészeknél nincs meg. Ez a része egyértelműen egy áldás, és hálás is vagyok érte. De jelenleg az életem egy új fejezete zajlik, már megosztottam a világgal a dolgaimat, és már nincs mit mondanom. A jövőben számomra minden csak a zeném körül forog. Új haj, új stílus, új életmód, és új célok afelé, hogy miként szeretnék előadóként előre haladni.

Fotó: Demi Lovato / Instagram

– A legutóbbi Meet & Greeteden olyan történt veled, ami ezelőtt még sosem fordult elő, annak köszönhetően, hogy egy rajongó nagyon ideges volt... Tudnál erről mesélni?

– Igen, szóval, szerintem nekik fogalmuk sem volt arról, hogy oda szellentettek. Ott álltam mellettük, és teljesen egyértelmű volt a dolog. Hallani nem hallottam, szóval nem az a kínos zaj volt, ami rémes, ha társaságban megtörténik az emberrel. Csak a szagát lehetett érezni, amikor kisétáltak mellőlem a szobából. Egy pillanatra utána megálltam, és azt mondtam, „Ó, várj. Rám fingottak.”

– A média masszív figyelmének van bármilyen negatív oldala?

– Minden pozitív dolognak egyben van negatív oldala is. Így működik a világegyetem. Mindig igyekszem csak a pozitív dolgokra összpontosítani.

– Volt már részed a Meet & Greeteken olyan találkozásban rajongóval, aki elérte, hogy elérzékenyülj?

– Igen, határozottan, volt már jó néhány rajongó, akitől elérzékenyültem. Tegnap az egyikük két M&G-kártyát tartott a kezében, és elmesélte, hogy eredetileg az apukájával jött volna, de két hete elhunyt. Próbálom a Meet & Greeteket mindig lazává és viccessé tenni, hogy ne legyen számukra nyomasztó, de vannak pillanatok, amikor nem tehetsz ellene, és elérzékenyülsz. [Szerk.: aznap este Nightingale című dalát a lány elhunyt apukája emlékére ajánlotta.]

DEMI World Tour – Meet & Greet

– Visszatérnél még valaha énekversenybe bíraként, műsorvezetőként, vagy esetleg mentorként?

– Azt hiszem, számomra ezek a napok már véget értek. Sosem tudni, talán vendégmentorként, de hogy újra elköteleződni egy tv-műsorhoz... Sokkal jobban érzem magam fellépés közben, vagy a saját kis dolgaimat csinálva.

– Na, és hogy állsz a színészettel? Van számodra álomprojekt?

– Egy bizonyos ponton a színészethez szívesen visszatérnék, és ha választhatnék, akkor a Botrányban vagy pedig a Gyilkos hajszában szeretnék nagyon szerepelni. Ez a két kedvenc sorozatom!

– Megmutattad nekünk az Afrika tetoválásodat... és veled van a turnén Christina Perri, akinek rengeteg tetoválása van. Tervezel újabbat?

– Christinának van egy sajtburger tetkója. [Bevállalnál valaha egy ilyet?] Attól függ, mekkora az a sajtburger.

– Láttuk a Twitter-kiírásod az Avalanche címá dalról, amin Nick Jonasszal együtt dolgoztatok. Mesélhetsz nekünk erről, vagy nem nagyon szabad?

– Nem nagyon szabad, mert ez igazából az ő dala, szóval inkább meghagyom neki, hadd meséljen ő róla, amit akar, de nagyon klassz kis dal, és már alig várom, hogy hallhassátok.

– Ha már új zene, és 2015.... mondjuk új Demi-dalok?

– Egyértelmű igen a válasz!

– Holnap van egy szabadnapod. Utazással fog telni, vagy pedig azt csinálhatsz, amit akarsz?

– Hogy őszinte legyek, csupán felbukkanok ott, ahol majd lennem kell, megcsinálom amit kell, és kitalálom, hol tudnék egy kicsit aludni. A holnappal majd akkor foglalkozom, amikor elérkezett. Fogalmam sincs.

– Befejezésként azt szeretném kérdezni... A Really Don't Care videóját az LA Prideon forgattad, ami nagyon klassz, és rengeteg extravagáns ember szerepel benne... Neked van művészneved?

– Ó, ez egy igazán jó kérdés. Ezt inkább rábíznám a rajongóimra... Az első dolog, ami beugrott, az a Black Widow, de szerintem csak azért, mert nem tudom kiverni azt a dalt a fejemből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek